Reactie weblog

Op een weblog kan iedereen reacties plaatsen. Bedrijven en andere organisaties misbruiken die mogelijkheid door berichten te plaatsen waarin hun weblinks staan. Ze hopen daarmee waarschijnlijk hoger in de zoekrankings te komen. Nou heb ik de instellingen van mijn weblog zo staan dat reacties pas op mijn weblog verschijnen als ik ze heb goedgekeurd. Al de ?spam? verdwijnt bij mij linea recta naar de prullenbak.

Vaak zijn de berichten vleiend en slijmerig van aard. Kennelijk hopen ze dat je hun complimenten toch toelaat. Soms zitten er wel heel curieuze berichten bij. Het onderstaande bericht (zonder weblinks!) wil ik u niet onthouden.

ik ben geweest browsen online meer dan drie uur vandaag , nog geenszins gevonden geen interessante artikel als de uwe. Het is mooi prijs genoeg voldoende voor mij. Naar mijn mening , site-eigenaren en bloggers maakte goed content je waarschijnlijk deed, net zal veel meer behulpzaam dan ooit tevoren.

Kommentieren ist momentan nicht möglich.