1-1-2 nieuwe stijl!

210_logo_112

Ik zit in mijn auto op een tamelijk lege parkeerplaats. Ik maak me gereed om weg te rijden. Dan zie ik van rechts een blauwe auto komen. Hij neemt te weinig ruimte, denk ik, en zet me schrap voor de klap. Die klap valt mee. De auto schampt langs de mijne. En wordt vervolgens keihard van achteren aangereden door een grote zwarte auto (amerikaans model). Die laatste auto had ik niet zien aankomen. De bestuurder is er heel ernstig aan toe. Hij hangt over zijn stuur en bloed hevig. Ik bel 1-1-2. En… krijg reclame, en wacht en wacht… Dan bedenk ik dat dit wel heel vreemd is, begin boos te worden, en… wordt wakker.

De dag ervoor had ik op mijn autoradio gehoord dat er ook op 1-1-2 bezuinigd ging worden. Mijn slapende ik bedacht een andere oplossing, waar ik vervolgens zelf kwaad om werd.

Ach, soms is de werkelijkheid toch nog milder dan je wildste fantasie.

Kommentieren ist momentan nicht möglich.