Vrijgevig?

roparun-logoIk doe een beroep op uw vrijgevigheid.

Mijn websites hou ik al jaren bij zonder er geld aan te verdienen (de kosten haal ik er net uit via gesponsorde boekenlinks). Vaak hoor ik dat mensen iets aan een van mijn artikelen gehad hebben. Als tegenprestatie zou ik het leuk vinden als u ons Roparunteam (of mij) wilt steunen met een donatie. Daarmee steunt u mensen met kanker.

Wat is de Roparun?
De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Lees meer.

Steunen kan via deze link of via de link in de rechterkolom.

En ik?
Ikzelf doe mee met dit team als chauffeur. Ja, ja, heel sportief!

Oefenloop
Hieronder een foto van onze nachtelijke oefenloop door Antwerpen.

20120324-roparun-oefenloop-antwerpen-047

Vertel het verder
Verspreid dit bericht via Twitter, LinkedIn, Facebook, Hyves en allerlei andere sociale media via onderstaande buttons.

Nogmaals: doneren kan via deze link of via de link in de rechterkolom.

Kommentieren ist momentan nicht möglich.